Kumpa oikeesti tälle helteellä ja 24/7 auringon paisteelle tapahtuis jotain!
Olin jo eilen ihan kikseissä siitä miten luvattiin helteiden TÄKSI PÄIVÄKSI lähtevän, joten minäpä viksuna tyttönä laitan sään mukaiset kuteet ja lähden pöksy märkänä ku kovastakin fantasiasta ulos. Tietenkin nää tappohelteet jatku ja kaikki kaverit tahtoi vietää välkät auringon alla<3 Lämpöhalvaus, tapa mut jo.

Tänään oli lukuvuoden viimosin koe ja samalla päätty toisiks viimenen OPISKELUviikko. Ensviikko menee vaan TETin parissa ja en voi ku onnitella itteeni näitte paikkojen valinnoissa. Pyrin nimittäin välttämään paikkoja jossa joudun olemaan koko työajan tekemisissä ihmisten kanssa ja erityisesti pikku lasten. Ja tietenkin hitonmoisen kiireen takia löydän itteni kirjottamassa jotai hito VAITIOLOVELVOLLISUUS-SOPIMUSTA päästääkseni ala-asteelle. gfngnignfi Syytän helteen turruttamia aivoja örf- Noo, kai mun pitäs olla onnellinen että sain vielä noinkin 'hyvän' paikan, vaikka työnantaja onki hito pelottava. Oikeesti.
On tässä päivässä ollu paljon hyvääkin... Tai no ei oikeestaan, mutta huomasin että alan hiljaa löytämään vanhaa kaveria takas. Aika ihanat fiilarit jäi.