Tajusin just että mulla on oikeestaan ihan itelleni muistiin kirjotettavaakin.
Tuli nimittäin käytyä tässä tänään riparitapaamisella, joka on siinäänsä ihan jees kun tapaa muutamaa tyyppiä joiden kanssa ei oikein muuten 'osata' olla tekemisissä. Eli näiden heebojen kanssa oli ihan kivaa.
Mutta se vetäjä. Voi. Luoja. Joku ahdasmielisin ja ärsyttävin ihminen ikinä. Mulle kyllä on ihan ookoo jos joku uskoo vaikka menninkäisiin, saati sitten Jeesukseen, mutta odotan samaa arvostusta omaa uskottomuuttani kohtaan. Tällä herralla oli kuitenkin aika kovat mielipiteet KAIKESTA muusta paitsi kristinuskosta: ihmisenmielen tuotetta.
Ja erityinen häiritsevää oli se miten tyyppi jakoi ihmiset uskonnollisiin ja pahoihin ihmisiin. Puolet opetusajasta meni siihen, miten meidän päähän taottiin kirkollisiamoraaleita siitä miten pitää tulla sellaiseksi kuin Jumala meidät haluaa, muuten kärvennyt kadotuksessa. No Jumala pyyhkiköön halunsa vaikka perseeseensä. Mun oma järki on jo aikoja sitten osannut erotella mikä on oikein ja mikä väärin, enkä ole ainoa tässä suhteessa. Ja mun sydän suorastaan särky kun se rupes puhumaan evoluutiosta.
"Tämä kehitysoppi taas väittää kaiken olevan lähtöisin eliölimasta, mutta silloinhan se tarkoittaisi että ihmisen elämällä ei olisi merkitystä tai sisältöä. Jumalan ja Jeesuksen avulla meidän elämällemme tulee tarkoitus, ja mahdollisuus taivaaseen jos myös tähän uskomme."
---> Meidän pitää elää Jumalan hikisessä opissa vaan että voidaan sitten oletettavasti päästä taivaaseen?
Ja sitten jos otetaan esimerkiksi vaikka tälläinen erittäin kiltti ja symppis ihminen, joka ei usko jumalaan. Tää henkilö uhraa koko elämänsä ja vapaa aikansa vaan auttaakseen vähäosaisia ja luovuttaa vertansa, luuytimensä, munuaisensa ym. sitä tarvitsevalle. Sitten tää tyyppi kuolee, vaikka jonkun toisen tähden ja ei pääse taivaaseen koskan ei usko Jumalaan. fhggfrtrggfbrjbfrbgfr ::(