Tämä päivä oli erittäin hyvä päivä...
ja vaikka monista postauksista ei välttämättä uskois niin on mulla oikeestaan aika usein hyvä päivä. En vaan ossoo antaa niille näämä mitään arvoa.

Mutta siis tänään alkoi loma JA mulla on tekemistä täksi illaksi. Varmaan myöhälle yöhön oikeen wii .) Koulukin menee ihan jees katsottuna miten paljon parempaan pystyisin tekemällä VÄHÄN työtä. Mur, jos sais nukuttua oikein mukavasti akut täyteen niin kyllä pistän haisemaan, stna!
Syy miksi tää päivä on niin hyvä saattaa myös johtua tätä edeltävistä päivistä, jotka on ollut hyvin rasittavia ja dramaattisia. (HUOM: En vieläkään ymmärrä miksi on niin vaikea löytää se oma selkäranka ja ruveta ottaa vastuuta.) Niin ja... oon tullut siihen tulokseen että piupaupöy khyl tää elämä maistuu tuommosten ihanien hyypiöiden kanssa<3 Se yksi siiselikin myörii yhä elämässä, mutta olkoon. Se on hyvä tyyppi.
  Ja tänään tuli oikein mukava olo huomata miten eri tavalla oon ruvennut käyttäytymään verrattuna edelliseen vuoteen, juuri sellaisella tavalla jolla halusin. Musta tuntuu että oon alkanu löytää taas sitä tyyppiä, jota olin ala-asteella. Tarkoitan nyt maanläheisyyttä ja sitä tiettyä hälläväliä-meininkiä mitä tuli muiden mielipiteisiin. Huumori kyllä ala-asteellisa on aina ollut, ehdottomasti!

Oon khyllä melko iloinen siitä, että äikän aine sai mut kirjoittamaan taas varteenotettavasti pitkästä aikaa. Tuntui ihan mukavalle, vaikka palautinkin kesken jääneen hätäisesti lopetetun kirjotelman. Pitää vaan toivoa, että se "hyvä" kiireettömästi tehty osuus vaikuttais numeroon enemmän kun perus tapan-koko-porukan-ja-lopetan-lopetus. :D Niin ja hyvä vielä, että pystyn kirjoittamaan vielä aineeseenkin pieniä hävyttömyyksiä ja väkivaltaa kun ope on niin rento. Herranjumala kaikki muuthan pitäis mua ihan kieroutuneena .____. Ei välttämättä syyttä hmm...
Muutenkin ainekirjoitukset on musta parasta mitä koulussa pitää (saa!) tehdä. Melkeen kun ei tekis mitään vakavaa lainkaan, mutta silti mun koko äikän ysin numero rakentuu aineiden ympärille. Saan siitä sairasta tyydytystä, kun teen kuulema ärsyttävän vähän töitä sen eteen. >D ... ja kumminkin tuun katumaan näitä kirjotuksia kun saan nähä ens aineen numeron....
Tuo viimesin kirjoitelma on joko paras tai huonoin koskaan tekemäni. Pelkään tosin jälkimmäistä kun toteutus tosiaan tehtiin loppua kohden sekavaksi ja hätäiseksi. Nyyh.

Nyt syyslomalle mennessä on suunnitelmat ihan kohtuu avoinna. Tiedän vaan että huomenna oleilen Ellun kanssa ja tehdään vissiin über hieno kuvausreissu once again jonnekkin kaukaisuuteen. Sitten maanantaina menenkin siskoa katsomaan kun se valmistui öö.. joksikin hyvin fiiniksi kanditaatiksi. Se on liian viksu. :d
Milaa en oikein onnistu näkemään koska sekin homo menee Turkkia valtaamaan, nii! Ja en tiedä uskallanko tunkea tuonne Pieksänmäkelään kun tuntuu etten välttämättä ole kutsuttu. = En uskalla suoraan kysyä.

Mutta näihin tunnelmiin siis.
PS: Minusta tuo sää on uskomattoman kaunis kaikessa kosteudessaan. Lumi<3