Your best friend

En oo semmonen ihminen, joka jaksais kauhiasti päässään järjestellä ihmisiä tärkeysjärjestykseen, vaikka parin kohdalla mietinkin aika usein omaa sijoitustani. Ihminen ei saisi pilata sitä mitä sillä on, ajattelemalla sitä mitä sillä ei ole. Ainakaan mitä tulee ystäviin.
Itse en ole kokeillut, mutta olen sivusta nähnyt mitä seuraa siitä kun valitsee seuransa ihmisen ulkonäön ja sosiaalisenstatuksen mukaan siinä toivossa että itse muuttuu samanlaiseksi. Siinä menettää vaan omaa persoonaansa ja rajoittaa vapauttaan. Mulla ainakin parhaat ihmissuhteet ovat tulleet ns. "vahingossa" ja kyseessä on jännittäviä ihmisiä joista ei ikinä tiedä mitä ne sanoo seuraavaksi. Sitä vain ajoittain herää siihen miten oikeassa paikassa on, kun niiden ihmisten kanssa on yhteyksissä millään muotoa.

Ja vaikka en tosiaan numeroikaan ihmisiä tärkeydessä, niin voin rehellisesti sanoa että osaan silti erotella kaverit ja ystävät. KOSKA: Kavereita minulla on paljon, ystäviä muutama. Ja hyviä ystäviä vain yksi, eli hän johon luotan elämässä 100 %, ja jonka kanssa voin olla tuskatta uunoimmillani. Mila.
Mila on juuri sellainen ihminen, josta jokainen pystyy pitämään, ja jos ei pidä niin on kateellinen. Ihmisenä Mila on tosi oikeudenmukainen, hauska ja muutenkin oikein perseilevä siiseli. Eikä kuitenkaan ole mikään pyhäkoulupoika siis kyseessä. Voin luottaa siihen asiassa kun asiassa, koska mikään tieto ei ole koskaan vuotanut minnekään ja se suhtautuu kaikkiin mun tyhmyyksiinkin ymmärtäväiseksi. PLUS kestää mun hankalan luonteen<3
Ikinä ei olla ääneen puhuttu mistään "bestiydestä" trololloo. Ja silti molemmat kannetaan kaulassamme sydämen puolikasta. Ihana ihminen.