Viimeisimmän viikon olen tosissani saanut ihan roimasti vuodatuksen aihetta; vedettiin viimeiset stressin täyteisen konsertit musiikkiluokilla, tehtiin niitä IHAN viimeisimpiä kokeita, sillein että nyt näemä vain ruotsi jäljellä, ja saatiin takas näitä aiemmin tehtyjä kokeita. Ja täytyy sanoa että oli aika rankkaa settiä saada kolme koetta samana päivänä takasin: vieläpä sillein että sain kahdesta ysin lukuvuoden ekat vitoset. :D:D Matiikan valtakunnallisesta viisi puoli ja fysiikasta kirpakka vitonen. Oli kyllä niiden saamisen jälkeen niin semmonen olo että oli korviaan myöten kusessa että nauratti. Oon saanut vitosia niin harvakseltaan, että kaksi samalle päivälle oli shokeeraavaa.. MUTTA se kolmas koe sitten oli bilsan ja siitä tuli ysi puol. Taitaa nää reaalit olla vähän enempi miun juttu. Luonnollisesti siis kiitin onneani kun sain tehdä bi/ma valtakunnallisen sen fy/ke sijasta. 
Saatiin myös viimein se aamukampakin sitten seinälle useamman viikon painimisen jälkeen. Ja jos ei hieno, niin ainakin iso se on. Isompi kun muilla luokilla >D! Kyrsii vaan kun niihin puhekupliin iski ihan naurettava sensuuri opettajien suunnalta. Sieltä oli jo samana päivänä käyty semmoisella peittävällä töhnällä käyty piilottaa mm. homo, jeesus, PYLLY ja jumalauta (+ kaikki kirosanat joita jo itse tähdillä sensuroitiin?!). Tänään sitten kävi opo meidän ekalla tunnilla valittamassa kun oltiin käyty laittamassa kaikki takaisin, ja oli kyllä aikamoista ristitulitusta väittelyssä.. ~ Meidän piti loppujen lopuksi kaikki peittää uusiks, sillä uhkauksella että muuten olisi koko kampa lähtenä kävelemään. Kyllä ketutti :c Onneksi sentään saatiin revittyä lupa kirjoittaa joitain ruumiinosia sinne. (Luonnollisesti korvattiin myös kirosanat ja seksuaaliset vähemmistöt sieltä viattomimmilla asioilla. Vittu=vimpeli).
   Ja vaikka koko peruskoulun aikana ei oo tuntunut olevan näin outoa aikakautta/siirtymisvaihetta, niin en silti vieläkään oo ihan täysin tietoinen asiasta että mun perukoulu oikeasti tekee nyt loppuaan. Alle kuukauden päästä alkaa kesälomakin.

Tää jäi nyt kyllä paljon tarkoitettua lyhkäsemmäks ja sisällyttymämmäksi kuin kaavailin, mutta harkat kutsuu---->