Vuodatus, oi, vuodatus...
Kaiken järjen mukaan mun elämän pitäis olla kaikkea ihanaa ja perhosia ja sateenkaarta kusevia poneja, mutta... se ei ole. Se on täynnä mustasukkaisuutta ja vammaisia valintoja. Tänään siinä oli osana paskanpuhuminen. D: Mulla on khyllä joku alhaisin itsetunto siis atm. Vielä kun ko. ihminen ei ansaitse sitä. Se oon minä jolla tässä asiassa on ongelmia. dgadfj!!

Lääkärin-tarkastus meni miten meni. Voin vain sanoa jälleen kerran etten oikein pidä lääkäreistä ja tästä ota-tabusi-ja-lähde-asenteesta. Oikeasti, keskustelu olisi voinut mennä suoraan näin:

Masentaako sinua?

- Joo

Oletko itsetuhoinen?

- En.

SEURAAVA.

Niitä vikoja mitä suomesta löytyy on just tämä; Miten välinpitämättömästi tähän henkiseen hyvinvointiin puututaan.
Oon nähnyt sen tapahtuvan kavereille, puolitutuille, bloggaajille ja nyt vähän itellenikin. Oikeasti, miksei ole tarjolla tarpeeksi kuuntelijoita ja auttajia? Ja miksi ne harvat jotka yrittävät ammattinaan auttaa, tuntuvat omistavan pahempia ongelmia kun ite potilas? That smells like fucking bullshit, man.
Tuo tuommonen, että lääkkeet tökätään käteen ja autetaan toinen väliaikaisesti jaloilleen ei oikeasti ole paskaakaan, kun siitä kumminkin tullaan kaatumaan. Sitten kun kaatuu uudestaan niin eikun uudestaan vähän tukea. Ja se saa taas potilaan tuntemaan häpeää kun joutuu olemaan taakaksi itselleen, perheelleen ja vähitellen yhteiskunnalle kun joutuu heti koulusta eläkeelle. Alkaa houkuttaa ajatus vain hypätä pois sen kaiken tieltä, kun se ei näytä olevan sinulle luotu millään lailla.
Eikä unohdeta sitä ääripäätä: Kouluammuskelu. Mitenköhän ois jos joku olis joskus vaan sanonut Auviselle, että sen tapa ajatella on väärin ja että se tarvitsee apua? Sen sijaan tuommoinen pieni ihmisraasu sai vaan ahdistua itsekseen ja toimi ei-niin-ihailtavasti. Näkökannan ymmärrän, vaikken sitä arvostakaan.
Luulis että olis meidänkin maa tuosta oppinut, mutta näemä vain sen verran että yleltä näytetään pari hassua ohjelmaa asiaan liittyen ja asiaa puidaan julkisesti muutama kuukausi. Sitten odotetaan että sama tapahtuu uudestaan. Ja sehän helvetti tapahtui. Näitä tapauksia on liikaa ja uhreja tulee enemmän kun itse 'sairastuneesta', mitä helvettiä.


Toisaalta kuka sitten nykyään selviää ilman ahdistumista kun meitä piirittää tämmönen harmaa kakka?