Your dreams

Minä haaveilen paljon. Niin epärealistisia kuin realistisiakin asioita.
Pitkällä tähtäimellä haaveilen löytäneeni tien työhön, josta nautin todella paljon ja jolla pystyn itseni elättämään. Myös asunto, jossa on suuri ikkuna elää unelmissa. Sen ääressä voin istua katsoen kaupungin loistavaa metalliviidakkoa, toivottavasti jossain suuressakin kaupungissa. Ehkä ulkomaillakin. Asunnon ei kuitenkaan tarvitse olla omakoti. Itse asiassa haluaisin asua kerrostalossa, mahdollisimman korkealla.. Tai sitten Skotlannin nummilla pienessä mökissä.
Toivon että löydän elämääni sellaisen rytmin, joka ei kuitenkaan tunnu aina samalta, ja silti voin sanoa sitä arjeksi.
En välttämättä niinkään toivo julkisuutta, mutta arvostusta tekemässäni asiassa kylläkin. Tahdon elää yhdessä jonkun lemmikin, ja ympärilläni mukava turvaverkosto. Enemmän itseni kaltaisia ihmisiä.

Yksi suurimmista unelmistani on kirjoittaa kirja, ihan julkaistamiseen asti. Haluaisin tuoda jotain uutta suomalaiseen kaunokirjallisuuteen ja samalla tehdä tarinan, joka lämmittää yhtä paljon sen ajan nuorten eskapistien mieltä, mitä itse olen kirjojen äärellä kokenut. Olisi myös jotain uskomattominta lukea muiden ihmisten fikkejä ja katsoa muuta fan arttia luomistani hahmoista.
Joskus haaveilen myös ohjaavani elokuva version jostakin tiestystä kirjasta.