Ihan kauhia hiuskriisi iskenyt nyt. Himottaa nimittäin helkutisti pätkästä pari hassulla saksen napsautuksella tää koinsyömä emoreuhka helkuttiin ja samalla heittää huiman vuoden kasvatustyö puluille. Mutta kun tiedän sanomattakin kiroavani sitä sitten o.o Oon jo moneen otteeseen tullut huomanneeksi että kadun aina myöhemmin sitä hetken huumaa, jonka saa aikaan siropiirteiset ihmiset lyhyine hiuksineen. Kirotut täydelliset ihmiset! >:d
Ei tämmöselle tavan talliaiselle semmoset poikatyttö kutrit sovi, mur. Ja just nyt on tää kasvatuskin vittumaisimmassa vaiheessa kun aiemmalla kerralla kerroksittain vetely näkyy nyt semmosena retardina itämeren aallokkona. Joten auki on tällä hetkellä kaikki dhgfhfg..



Tänään leikin varmaan vaihteeksi toimetonta pikku tyttöä ja datailen koko illan siihen asti kunnes raahaudun telkkarin eteen popparikulho kädessä. Aiemmin varmaan oisin angstannu siitä miten en vaan kykene pyytää ihmisten seuraa, mutta tänään syy on puhtaasti siinä että väsymys vie voiton. Tosin en tätä laiskottelua voi koko illan harrastaa kun pitää mennä naapurustoon hikisesti noita kinkkuarpoja mennä yrittää myymään. Oon myynyt niitä jo koulussakin opettajanhuoneessa ja voin sanoa että joitakin meidän koulun opettajia ei ees tartte arvostaa. -____- Ärsyttäviä ja ylimielisiä persoonia osa, eikä kaikilla kykyä opettaa ainetta johon on perehtynyt. Ja sitten joku joka oikeesti osaa asiansa vielä opettaa lähtee kesken mun viimeistä peruskouluvuotta.. FFUUUU-
Puhuen siis juuri koulusta: sehän on jopa sujunut! Viimeisimmäksi äikästä 9+, enkusta 9 ja yh kokeesta 17/22. Jälkimmäisessä vain pisteet sen takia että Laapaksen vapaa-aika on aivan liian tärkeä hukattavaksi meidän raggareiden kaksi viikkoa sitten tehtyjen kokeiden tarkastukseen. Sitä paitsi herralla on ollut myös kiire laduille ja tulisille kebabeläimille he he... joo, mutta enää jäljellä vain matiikan testi, saksan ja ruotsin kokeiden palautus JA sitten vain joulutokari kouraan. YAIIKS!



Tunsin itteni taas melko vanhaksi koulun itsenäisyyspäivä-juhlassa, kun oikeasti kaikella sydämmellä juhlin päivää ja kuuntelin herkistellen itsenäisyyteen liittyviä puheita, samalla kun valtaosa istuu paikallaan katsoen kynsiään tai pelaten puhelimellaan. Muuten se on kyllä ihan sama, mutta jotenkin vaan kirpasee siinä välissä kun ihmiset vinisee siitä miten tää on vaan yks hieno vapapäivä lisää. Koska se on paljon muutakin, ja sillä on väliä marssitaanko jonkun valtion pillin mukaan vai itsenäisesti. Suomi on pääpiirtein melko loistava maa, vaikka parantamisen varaa aina on. Esim. oon vieläkin melko kyrpiintynyt siitä miten vähän täällä tukea saa ne joilla mielenterveys horjuu, ja se miten homoavioliittojen solmiminen muka tuhrisi avioliiton perimmäisen tarkoituksen, kun kuitenkin heteroliitot päättyvät tilastollisesti useammin avioeroon. Joten; Ihan vähän edes voi olla kiitollinen siitä että pari ihmistä on henkensä tämän kaiken eteen laittanut. Ja sellaisen tekemiseen on aika lailla suuremmat motiivit kuin saada yksi vapaapäivä lisää tulevaisuuden räkänokille. Perkele!

Tulipa taas yrjöttyä pään sisältöä vasemmalla kädellä.