Nyt on ollut pari päivää hiukan parempi aikajakso. Tuntuu jotenkin melko itsevarmalta ja peilikuva on olevinaan normaalinkin näköinen. Juu ja en oo vähään aikaan joutunut minkään koulu-jutun kanssa runkkoomaan. Ihanaa!
Muutenkin on tuntunut, että oma eläminen saa nykyään enemmän arvoa kun sen miettiminen. Eikä toisten mielipiteet siihen enää kauheasti vaikuta. Ehkä mä siis kypsyn vieläkin ja kasvan kohti sitä ihmistä mitä osaisin arvostaa. Ajatus ainakin tekee onnelliseksi. Siihenhän me kaikki aina lopussa tähdätään, eh?

Eilen oli juuri semmoinen päivä ettei ehtinyt hetkeksikään pysähtymään (paitsi luonnollisesti kiintiödatauksille). Heti 7 tuntisen koulupäivän jälkeen menin kirjastoon etsimään kirjavertailu kirjoja ja vietinkin sitten siellä semmosen kaksi tuntisen. Mun olis pitänyt ehtiä sieltä kotiin ennen harkkoja, mutta muistinkin viime tinkaan että meillä oli keikka siinä teatterilla kello viisi... Eli pää kolmantena jalkana juoksin sinne avaamatta ääntä. :D Ihanpa hyvin tuo silti meni, yleisö oli hyvä. Ja äänikin jopa aukes kesken "me käymme joulun viettohon".
SEN jälkeen pääsin kotiin hetkeksi aikaa ennenko olikin harkat. SALI TREENIÄ herranjesta sen kaiken lisäksi. Koko päivän siis tein kolmen tunnin yöunen voimin. Oli epämiellyttävä kokemus ja muutenkin perseestä, en suosittele.
Nyt kun kelaan niin olin oikeasti aika kujalla koko ajan. Koulussakin lupauduin tuohon lauantain joulukirkkoon evankeliumia lukemaan. Wtf? Syttyy varmaan koko raamattu tämmösen syntisen kosketuksesta palamaan. D: Tiedossa siis sönkötystä ja epämääräistä hengitystä<3

Joulu on jo melko lähellä, enkä oo uhrannut sille juuri yhtään ajatusta. Ainakaan minä verrataan edeltäviin vuosiin.
Ehkä johtuu siitä ettei mun odotukset ole sen suhteen enää kovin korkealla. Viime jouluaattona itkin ja olin muutenkin sekaisin sattunneista syistä aka. huono itsetunto ja muuttuvat ihmissuhteet. Joku joulurauhan illuusio siinä kai murtu tai jottain? Shokeeraavaa huomata että siinä päivässä ei olekaan taikaa. Se onkin vaan päivä, jolloin yleensä ihmiset on hyvällä päällä ruuan, lahjojen ja läheisyyden takia. Sääli että yleisesti ottaen jouluruoka on kakkaa ja puolet päivästä täällä päin menee haudoille kiertelyyn (eikä siinä mitään pahaa, mutta KYLMÄ!). Noh, ainakin saan huoneen siivottua paineen alla jos jotain. Wii~
Ja että aiheet nyt pomppis mahdollisemman epäloogisesti niin pakko hehkuttaa; Saatiin Milan kanssa kenttäliput mcr:n keikalle ^___^ ! Helsinkiin siis vie tiemme maaliskuussa ja keikka sitten on 20. päivä sunnuntaina. Päivä ennen meikän synttäreitä phihihi ~ Lähdetään varmaan jo edeltävänä perjantaina sitten paikanpäälle katsomaan menoa. Ei siis jonottamaan, vaan repimään niitä harvinaisia iloja mitä saa pääkaupunki seudulta esim. loistavat shoppailu mahdollisuudet ja laajat ravintolavalikoimat. (Raahaat meidät väkisin sushille...) Niin ja mukavien ihmisten jälleen näkeminen <3__<3 kyllä maistuu.

PS: HUOMENNA se kampaaja! Pam pam paa