Ärsyttää kun en ole ikuisuuksiin saanut aikaiseksi kirjoitettua. Ei ideaa, ei motivaatiota, ei tahtoa... rupee tuntuu että omistaa enää vaan tän luovuttajan asenteen.
Katoin taas eilen (?) erilaisia kirjoituskilpailuja netistä siinä toivossa että löytäisin jonkun aiheen mitä työstää. Ainut omalta tuntuva oli tietenkin fantasia- ja/tai scifitarina. Varmaankin sitä sitten aloittelen kun saan juonta kasaan. (Lue: Jos saan.)
Nyt on useamman kerran tapahtunut se, että avaan vain kirjoitusohjelman, kirjoitan rivin randomia kakkaa, tallennan sen ja itken miten mitään ei tule. Loppu ajan yritän epätoivoisesti etsiä tiedostoista jotain hyvää omaa kirjoitusta. Niitä on järkyttävän vähän, eikä nekään tarpeeksi hyviä. Jos vika ei löydy kuvailussa niin se on perkele kaikessa muussa. Ja tietenkin tätä iloa lisää se että luen muiden ihmisten kirjoituksia. Luoja ne on hyviä, sen verran että pieni-vihreä-nimeltämainitsematon-Emmi manaa nämä kirjoittajat syvimpään kolkkaan vain niiden taidon takia. Kaiken sen arvostuksen nämä ovat kyllä ansainneet kun oikeasti kirjoittavat paljon, mutta siinä vaiheessa kun löytää näitä ihmisiä jotka kirjoittelee ensimmäisiään ja ovat tasoltaan jotain helvetin best-sellereitä niin kyllä liihottaa oma innostus ikkunasta ja lamaantuminen toisesta. Pöh, jos vertaa itteensä muihin ei osaa ikinä olla onnellinen. Harvinaisen totta, mutta jos käsketään olla ajattelematta väriä punainen niin mitä silloin ajatellaan?

Tänään oli oikein kivaisa päivä. Olin taas pitkästä aikaa Mila-miehen kanssa liikenteessä ja yritettiin shoppailla täällä Varkaudessa (mikä on muuten helvetin vaikeaa kun koko kaupungissa on ehkä neljä käymisen arvoista kauppaa).
Ihme kyllä, löydettiin molemmat paitulit Seppälästä. Mila jopa rikkoi rajojaan sen verran että valitsi kahdesta paidasta sen joka oli naistenpuolella. Son, I'm proud. Kaikki viimesimmät ostokset olikin sitten mässyä >8D Ensin ostettiin molemmat Eurosta semmoset neljän muffinsin rasiat ja sen jälkeen mentiin vielä pizzalle. Ja tuo kaikkihan oli Milan aamupala (nokei oli se kotona syönyt vielä karkkiakin). XD
Ihanaa kun mulla on tommonen lagi-kaveri, jonka kanssa voi olla tosi tyhmä ja suunnitella menoa Bieberin keikalle<3 
 


Note to myself: Ehdit hävetä haudassakin.